打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 勁舞團竟然有D咁既團隊~無理團隊~

關閉 [複製鏈接]
k史....kings?...kings係有咁既守則..佢有你9遊pw...你無得改遊戲pw
回復 支持 反對

我都唔知點幫佢好,佢竟然可以係無先通知既情況下改左人pw囉
回復 支持 反對

算喇
連人權都無既皇團喎
((笑
回復 支持 反對

問唔返個密碼嗎- -?

唔可以打上去問佢拎返個密碼嗎=.=?
回復 支持 反對

= =" 呢個團...
好彩花街冇呢D制度 PW都要俾人
好冇安全感姐
回復 支持 反對

比我就絕對5會入呢d團~
id, pw 呢d咁私隱既野都比人

p.s : 入團成日都要有d time一定要on
對我呢d好耐先on一次既人係完全 ....
所以某不贊成入團 (被n咁多個人打飛)
回復 支持 反對

唉-_-'
果副團長咁搞笑-.-
報警啦-.-''
唔好理佢
回復 支持 反對

wa...真係好慘wor...有d咁的制度架...都唔知佢地想點...
個ac係個人物品...唔係你話收就收...
但佢有d咁的制度...都好難拿得到個ac...

p.s. 小雪都講下題外話...
唔係個個副團長都係好人的...
之前小雪...入左個團...無啦啦俾副團長個女朋友(佢叫個女仔做老婆)罵...
仲要係侮辱的說話...仲要話埋我的人格...之後個副團長無聽我解釋...
就支持佢老婆...都算...鬼叫佢係佢女朋友...咁我咪同個團長講...
(佢係我的朋友...但又係副團的好兄弟...當初係團長自己收我的)...
但佢竟然唔理...由得個女仔係團網公言仲罵...
最後我一個朋友睇唔過眼...上去幫我...(但我由此至終都無罵個個個女仔)
結果係我無得再用團ac...唉...用左咁多時間同心機...就無左了...
d 3仲要再買過...全部都係永久的....(剛剛仲入左d新3)

唔好意思...小雪...自己打左咁多野...
講左出黎舒服左好多...
回復 支持 反對

=.=一開始聽到到比ac個團
已經係一個白痴既問題

其實一開始知道要比ac入團 就唔應該-.-入啦
回復 支持 反對

如 果 可 以 甘 - -  

甘 洗 乜 買 3 w[]  

是 旦 開  個 團''

等 人 買 左 3 再 強 迫 收 番 個 aC 刀 得 姐 -__________-
回復 支持 反對