查看: 21373|回復: 179
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 勁舞團竟然有D咁既團隊~無理團隊~

關閉 [複製鏈接]
本人懇求各位玩家同我討回公道

我剛剛比一個K史皇團無理咁收左我個AC,就係為左個情侶位既問題~我真係好想知道,係咪遊戲規則規定,係GAME入邊識到既情侶就一定要真人出黎見面怎至有過分要求呢?~我仲係一個讀緊書既女仔,我又冇犯過團規~為何會無端端咁比人話收就收番我個ACC呢~就係為左識錯左一個某副團長~唔接受佢既追求~就要迫我交番晒所有團隊既ACC出黎~我覺得好無辜好無奈~我用左好多時間~心機~心血同金錢~升到19LV咁就比人強迫收回我所有ACC~大家要為本人討回一個合理公道~我錯在何方~咁既團隊都仲會算係好團隊咩~真係好希望各玩家同觀方多多留意~幫我取番我個ACC返黎~
回復

其實你吾洗理佢,,佢可能只系想呃你個ac去賣,,何況佢只系副團長,,你可以同團長講,,
仲有,,佢最多只可以踢你出團,,而吾可以要你俾個ac佢,,所以你吾洗理佢..
回復 支持 反對

已經可以報警了^^
信我吧
同電腦罪案一樣
回復 支持 反對

可以講出黎係咩團嗎!?
等大家小心d`.v.
回復 支持 反對

個團有哂所有團員既ac同pw只要犯規,就除時可以修改你pw同個acc~都算數啦~佢仲要做到迫人同佢做情侶~唔做就要收acc~咁請問有無理由~好登個令女唔公平~
我唔係受害者,但係呢篇文係我睇住我個fd打既..佢打左好耐,我係幫佢post上黎同大家討論下
個副團長又冇正當職業,又冇乜讀過書,又坐過監,同隱閉青年有咩分別?
我fd同我講,錢冇所謂,冇左d野咪買過囉,重點係果個人既道德真係好差囉,換轉如果受害者係你,你咁樣比人收左ac你條氣都唔順啦.
佢有合理理由就唔同姐,我心服口服.都唔知點解有d咁cheap既人...
如果我fd今次唔理佢..佢一直咁落去鐘意收就收......咁仲得了既?

回復 支持 反對

其實唔好理佢係最好既@@
回復 支持 反對

同意樓上↑
當佢死既啦..
回復 支持 反對

其實唔洗理佢架啦 你可以自己改左pw先架嘛 你改左咁佢未冇得改你囉
回復 支持 反對

快手d快過佢改左pw先咪得囉
在唔係就報警囉
回復 支持 反對

個acc係你既..
無理由俾其他人掂你acc.
lee d係你私人野.
回復 支持 反對